CYP Security Regio Roeselare, Tielt, Torhout, Kortrijk, Houthulst, Ieper Inbraakbeveiliging, Toegangscontrole, Camerabewaking
     +32 (0) 475 522 126
INBRAAKBEVEILIGING
TOEGANGSCONTROLE
CAMERABEWAKING
CONTACT

Alarmsystemen - Alarmsysteem - Alarmen      

Alarmen en alarmsystemen

Alarmsystemen zijn een efficiënte manier van beveiligen. Op het moment dat inbrekers uw huis of kantoor binnendringen gaat onmiddellijk een alarm in werking. De inbrekers realiseren zich dat de kans groot is dat ze worden geconfronteerd met de bewoners, vrienden, buren, familieleden, huisdieren of de politie. Alarmen kunnen zowel op maat gemaakt worden of u kan een voorgeconfigureerde installatie aanschaffen. We overlopen even de 2 categoriën waar alarmen in kunnen worden opgedeeld:

Draadloze alarminstallaties

Met een draadloos alarmsysteem gaat beveiligen vanzelf. Door middel van een kleine afstandsbediening kunt u vanaf elke plek (binnen een straal van 10meter) eenvoudig het hele huis beveiligen. Als u de deur net na u hebt dicht getrokken, drukt u op de knop en het alarm is in werking. Ook als u net thuis komt en voor uw voordeur staat, 1 druk op de knop en het alarm staat af. Indien u wil verhuizen, is een draadloos alarmsysteem eenvoudig mee te nemen, dus ook heel geschikt voor huurwoningen.

Bekabelde alarminstallaties

Een bekabelde alarminstallatie, met draden doorheen het volledige gebouw, is vooral een goede oplossing voor een bedrijf. Het alarm wordt 's morgens uitgezet door de eerste werknemer, die een pincode intoetst op het kastje aan de ingang. Het alarm hoeft tijdens de dag niet ingeschakeld te zijn aangezien de werknemers aanwezig zijn. Op het eind van de dag toetst de laatste werknemer het alarm weer in werking.

Voor beide soorten alarmsystemen kan u bij CYP Security terecht. Om te genieten van een optimaal veiligheidsgevoel, kan u bovendien een alarminstallatie combineren met een brandkast en/of veiligheidssloten.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.


CYP Security heeft jarenlange ervaring als slotenmaker en algemeen beveiligingsbedrijf Regio Roeselare, Tielt, Ieper, Houthulst, Kortrijk, Houthulst en Izegem. Bij ons kunt u terecht voor gepantserde deuren, inbraakbeveiliging, toegangscontrole, brandkasten, kluizen, hotelsloten,...
Neem ook een kijkje op de website van CYP De Slotenmaker, sleutelmaker regio West-Vlaanderen.

CYP Security | Pieter Boncquetstraat 50 | 8870 Izegem (België) | Sitemap